Termékeink
    Felhelyezési útmutató

Az XPRO™ kijelzővédőket úgy terveztük és olyan anyagokból készítjük, hogy könnyű legyen felhelyezni. A csomagolásban különböző kellékeket talál, melyek segítik a felhelyezést.

Mit tartalmaz egy XPRO™ termék csomagolása?

– kijelzővédő az adott típusra, védőcsomagolásban
– részletes felhelyezési útmutató ábrákkal
– alkoholos törlőkendő
– mikroszálas törlőkendő
– poreltávolító és rögzítő matricák

Hogyan kell előkészíteni a telefont a felhelyezéshez?

A kijelző előkészítése:

1., alaposan mosson kezet, távolítson el minden szennyeződést, port, stb. a kezéről
2., kapcsolja ki a készüléket az elektrosztatikus hatások csökkentése érdekében
3., bontsa ki és használja a csomagolásban található alkoholos törlőkendőt, tisztítsa meg alaposan a kijelzőt
4., teljesen szedje le a zsírt, port, egyéb szennyeződéseket a kijelzőről
5., a mikroszálas törlőkendővel törölje szárazra a kijelzőt, ne maradjon rajta alkohol
6., ellenőrizze, hogy nem maradt semmilyen folyadék, anyag vagy por a felületen (ehhez érdemes erős fényforrás közelében végezni az előkészítést), ha szennyeződést észlel használja a poreltávolító matricákat
7., ha teljesen tiszta a kijelző helyezze a készüléket az asztalra és lépjen tovább a megfelelő (üveg vagy fólia) “Felhelyezés” leírásra

Hogy kell felhelyezni egy XPRO™ edzett üveg kijelzővédőt?

Felhelyezés:

1., vegye ki a protektort a védőcsomagolásból
2., óvatosan húzza le az 1-es számmal jelzett védőfólia réteget
3., helyezze az üveg protektort a kijelző fölé úgy, hogy minden irányban pontosan a megfelelő helyre kerüljön (igazítsa a sarkokhoz, legyen pontos)
4., lassan engedje rá a kijelzőre, közben vigyázzon, hogy ne érjen a protektor nyers felületéhez
5., simítsa rá a protektort a kijelzőre (használja a csomagolásban található antisztatikus mikroszálas törlőkendőt), az esetleges buborékokat óvatosan nyomkodja ki a szélek fele, így azok a széleken eltünnek6., simítsa végig a fóliát néhányszor, a felhelyezés kész!

Hogy kell felhelyezni egy XPRO™ kijelzővédő fóliát?

Felhelyezés:
1., vegye ki a protektort a csomagolásból
2., kb. fél/egyharmad részben húzza le az 1-es számmal jelzett védőfólia réteget
3., helyezze a védőfólia mentes részt a kijelzőre úgy, hogy minden irányban pontosan a megfelelő helyre kerüljön (igazítsa a sarkokhoz, legyen pontos)
4., húzza tovább az 1-es számmal jelzett védőfóliát lassan és engedje feltapadni a kijelzőre, közben vigyázzon, hogy ne érjen a protektor nyers felületéhez
5., simítsa rá a protektort a kijelzőre (használja a csomagolásban található antisztatikus mikroszálas törlőkendőt), az esetleges buborékokat óvatosan nyomkodja ki a szélek fele, így azok a széleken eltünnek (ha szükséges a törlőkendőt hajtsa egy hitelkártyára és annak élével simítsa ki a buborékokat a szélek fele)
6., távolítsa el a 2-es számmal jelzett védőfóliát, de vigyázzon, hogy közben ne húzza fel a protektort a kijelzőről (egyes termékeknél, pl. az Anti-Shock fóliáknál színes a felső védőréteg, ezt is ugyanúgy kézzel távolítsa el)
7., simítsa végig a fóliát néhányszor, a felhelyezés kész!

További felhelyezési eljárások:

Az Anti-Shock fóliákat az üveg kijelzővédőkhöz hasonlóan felhelyezheti úgy is, hogy egyben lehúzza az 1-es sz. védőréteget, majd a fóliát a telefonra illeszti egy lépésben (csak a fólia éléhez érjen hozzá, ne érintse meg a tapadóréteget). Gyakorlottabbak az Ultra Clear termékekkel is megtehetik ugyanezt. A 2-es védőréteget óvatosan távolítsa el, ha kész.

További lehetőség, hogy a fóliát a védőrétegek eltávolítása nélkül felhelyezi a telefonra, pontosan a helyére illeszti, majd a rögzítő matricákkal a telefon egyik hosszanti tengelyén a telefonhoz ragasztja. Ezután a fóliát felhajtja a telefonról, óvatosan eltávolítja az 1-es réteget és a kijelzővédőt a telefonra hajtja. A 2-es védőréteget ebben az esetben is óvatosan távolítsa el, ha kész.

Mit tegyek ha buborék maradt a fólia alatt?

Először is ne ijedjen meg. Ha egyszerű buborék (csak levegő van benne), azt gond nélkül ki lehet “simogatni” a szélek fele. Ehhez érdemes a csomagolásban található törlőkendőt egy hitelkártyára hajtani és annak élével simítsa ki a buborékokat a szélek fele.
Ha a buborékot egy szennyeződés (legtöbbször porszem, mikroszál) okozza, akkor a csomagolásban található rögzítő matricákból egyet ragasszon a fólia legközelebbi sarkára és óvatosan húzza vissza a fóliát a kijelzőről a szennyeződésig, majd egy másik matrica tapadós részével óvatosan érjen hozzá a fóliához a szennyeződésnél. A kosz átragad a matricára, a fólia visszahelyezhető.

Színes (piros, kék vagy zöld) a színtelen kijelzővédőm a felhelyezés után! Mit tegyek?

Egyes termékeknél (pl. Anti-Shock, Self-Healing) technológiai okoból a felső, 2-es számmal jelzett védőfólia színes. Ezeket egyszerűen csak távolítsa el felhelyezés után.

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!