Termékeink

Karl Lagerfeld crossbody tok átlátszó KLHMP15LHCKCKLCT Apple Iphone 15 Pro készülékhez

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 130276
Bemutatjuk a prémium Karl Lagerfeld IML Monogram Crossbody K&CH Heads MagSafe tokot - a stílus, a védelem és a kényelem tökéletes kombinációja telefonod számára!
A borítás puha műanyagból készült, amely egyszerre erős és rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a legjobb védelmet nyújtja a telefonnak az olyan káros hatások ellen, mint a karcolások, ütések, por és még a leejtés is.
Rugalmas és puha anyaga alkalmazkodik a telefon alakjához, a borító textúrája pedig biztosítja, hogy jól tartsa a kezét, és ne csússzon el.
Ezzel a borítással nem kell aggódnia amiatt, hogy telefonja egy alkalmatlan pillanatban kicsúszik a kezéből.
Nem kell korlátoznia telefonja kényelmes használatát, mert a borítót úgy tervezték, hogy minden funkcióhoz korlátozás nélkül, könnyen hozzáférjen.
És ez még nem minden, ez a borító kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy továbbra is kompromisszumok nélkül használhatod a modern tartozékokat.
Az ikonikus monogram-mintával és Karl Lagerfeld és szeretett macskája, Choupette képeivel ellátott eredeti dizájn, valamint a keresztpánt stílusos megjelenést kölcsönöz telefonodnak, amely magára vonzza a figyelmet és lenyűgöző benyomást kelt.

Műszaki adatok
- Eredeti Karl Lagerfeld által
- Puha, de erős műanyagból készült, amely alkalmazkodik a telefon alakjához.
- Minden gomb és csatlakozó szabadon hozzáférhető marad.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel.
- Keresztpántos pánt.
- Védelem a karcolások és a por ellen.
Gyártó: KARL LAGERFELD
11 990 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!