A legújabb kormány rendelet értelmében üzleteink átmenetileg zárva tartanak. A házhoz szállítás ez idő alatt továbbra is zavartalanul működik.
Válassz készüléket
x

Mi Power Strip túlterhelés védett elosztó + 3 x USB töltő XMMiPS XIAOMI OKOSESZKÖZ

Cikkszám: 121916
Gyártó: XIAOMI

Központi raktár/GigaStore: Készleten

6 290 Ft

- Kompakt dizájn, kényelmes helyek a csatlakozóknak
- Biztonságos: túlterhelés elleni védelem és tűzbiztos burkolat
- 3 db. ’D’ csatlakozó és 3 db. beépített USB töltő aljzat
- Egyszerű használat, egygombos főkapcsoló
- Csúszásgátló a csavarok helyén a megfelelő biztosításért
- Megerősített hegesztési eljárás a hosszú élettartamért
- 5V / 2.1A-es gyorstöltés

A túlterhelés elleni védelem akkor aktiválódik, amikor a terhelés veszélyes mértékben megnő, ekkor az áramkör kiold, és az elosztó kikapcsol. Így hatékonyan elkerülhető a tűz, ha pl. rövidzárlat lép fel. Nyomja meg a kapcsolót a hibaelhárítás után a normál működés visszaállításához.

A legmagasabb fokú biztonság. Kettős túlterhelés-, és rövidzár elleni védelem. Biztonságosabb, mint a hagyományos túlterhelés elleni védelmi rendszerek. Minden aljzat egyedi védelemmel van ellátva. A villák bemenete fedett és gyermekbiztos.

Mindegyik aljzat egy független biztonsági ajtóval rendelkezik! A gyerekek nem értik, mi veszélyes, és mi nem az, véletlenül az ujjukat, vagy fém tárgyat helyezhetnek be a csatlakozóba. Ennek a veszélynek a megakadályozása érdekében minden egyes aljzatra külön biztonsági ajtókat szereltünk fel. Ügyelve arra, hogy csak egyenesen lehessen csatlakoztatni villásdugót, minimum 75 newton erővel (kb. 15 font) kell azt benyomni ahhoz, hogy a biztonsági ajtók nyissanak. Ez nem befolyásolja a normál működést, de rendkívül biztonságos használatot tesz lehetővé.

Kompakt és minimalista dizájn, illeszkedik a legtöbb otthoni lakberendezési stílushoz. 45°-ban elforgatott csatlakozók a kényelmes kezelhetőség érdekében. Nem kell kompromisszumot kötnie a szépség és a praktikum között.

1.4 méteres maximális kábelhossz. Csúszásmentes betétek a fenéklapon a csavarok furatában.