A legújabb kormány rendelet értelmében üzleteink átmenetileg zárva tartanak. A házhoz szállítás ez idő alatt továbbra is zavartalanul működik.
Válassz készüléket
x

Xiaomi Mi Smart Scale 2 Fehér Okosmérleg (NUN4056GL) XIAOMI OKOSESZKÖZ

Cikkszám: 122388
Gyártó: XIAOMI

Központi raktár/GigaStore: Készlethiány

6 490 Ft

Elég pontos ahhoz, hogy akár egy pohár víz elfogyasztását érzékelje. Nagy pontosságú érzékelők, amelyek pontosan érzékelik a test mindennapos változásait. Mi Fit alkalmazás, amely megjeleníti a mozgási görbéjét. Az alacsonyabb súly nem feltétlenül jó. Az ideális súly fenntartása a legegészségesebb. A stabil test fenntartásához elengedhetetlen az egyensúly megteremtése. Intelligens analízis, amely automatikusan felismeri a családtagokat. Baba növekedés figyelése.

Emberek és tárgyak mérése, okos átkapcsolás a csomagok leméréséhez és a napi szükségletekhez, bármikor. Egyszerűen elegáns, könnyen illeszkedik az otthoni környezetbe. Bluetooth 5.0: gyorsabb és stabilabb kapcsolódás.

A Mi Smart Scale 2 nagy pontosságú mangán acél érzékelőt használ, amely pontosan érzékelni tudja a legkisebb változásokat is 50 g-ig. Minden étkezés, minden elfogyasztott pohár víz számszerűsítve jelenik meg, kilogramm, jin vagy font mértékegységben, ami hatékonyan segít a súlyával kapcsolatos információk kezelésében.

Nyissa meg a Mi Fit alkalmazást, és bármikor és bárhol megtekintheti az adatok és a test változásainak diagramjait. Jól láthatja az átalakulási folyamatot. Fitneszterveket és étrend-kiigazításokat is végezhet a BMI (testtömeg-index) alapján. Ezenkívül a súlyadatait az alkalmazás minden alkalommal automatikusan feltölti a felhőbe és ott korlátozás nélkül.
A Mi Smart Scale 2 ideális súlymérési funkcióval van felszerelve, amely intelligensen kiszámítja a súlyát a magassága, az életkor, a BMI és egyéb adatok alapján, így nem kell meggondolatlanul lefogynia és túlságosan soványnak lennie, csupán esztétikai okokból.

Az egyensúly alapvető fizikai képesség. Az egyensúly javítása csökkentheti az elesések és az ízületi sérülések kockázatát. A Mi Smart Scale 2 egyensúly tesztelő funkcióval rendelkezik. A mérlegen egy lábbal és csukott szemmel állva megismerheti a testegyensúly képességét az APP segítségével.

A Mi Smart Scale 2 automatikusan azonosíthatja a család tagjait a testadatok alapján, és akár 16 felhasználót is támogathat, amikor az eszközt az egész család megosztja. Vendég mód is beállítható, hogy a mérések tárolása nélkül is használható legyen.

A Mi Smart Scale 2 támogatja a csecsemők mérését kézben tartás közben. A szülők külön elvégzik a mérést, majd a csecsemővel a karjukban újra elvégzik a mérést, hogy automatikusan kiszámítsák a baba súlyát. Természetesen ezzel a módszerrel megmérheti kedvence súlyát is.

Az emberi test súlyának mérése mellett a Mi Smart Scale 2 képes kielégíteni a kis tárgyak lemérésének igényeit is, és az aktiválás után akár 100 g tömegű tárgyakat is képes mérni. A megvásárolt gyümölcs megfelelő mennyiségű volt? Mennyit nyom a csomag, amelyet el akar küldeni? Oldja meg a mindennapi mérések apró problémáit.

Kristálytiszta, sima és finom textúrája simán keverhető bármilyen stílusú lakberendezéshez. A rejtett LED képernyő és könnyen olvasható kijelző beépített kinézettel és érzettel rendelkezik. Meleg fehér edzett üveg, többrétegű hálós nyomtatás, gondosan kialakítva 20 lépésben, tartós és gyönyörű. A Mi Smart Scale 2 a Bluetooth Low Energy 5.0-t használja, így a mérési adatok átvitele gyorsabb és stabilabb. Használjon minden pillanatot.