A legújabb kormány rendelet értelmében üzleteink átmenetileg zárva tartanak. A házhoz szállítás ez idő alatt továbbra is zavartalanul működik.
Válassz készüléket
x

Xiaomi Mi Hőmérséklet és Páratartalom mérő NUN4126GL XIAOMI OKOSESZKÖZ

Cikkszám: 122798
Gyártó: XIAOMI

Központi raktár/GigaStore: Készlethiány

4 490 Ft

- Beépített nagy pontosságú szenzor a hőmérséklet és a páratartalom monitorozására
- Elegáns dizájn 1.5” LCD kijelzővel
- Baby mód, együttműködik Bluetooth Gateway-el, értesítést küld, ha a hőmérséklet vagy a páratartalom kilép a babáknak megfelelő tartományból
- Együttműködik más okos eszközökkel a Bluetoth Gateway-en keresztül
- Egyszerűen felragasztható, vagy fellógatható a falra
- Alacsony energia-felvétel

A hőmérséklet és a páratartalom szorosan kapcsolódik az egészségünkhöz. A hirtelen változás okozhat megfázást, lázat, allergiás reakciót vagy csak diszkomfort érzetet. A Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 detektálja a hőmérsékletben és a páratartalomban bekövetkező változásokat számodra. Ezen kívül képes más eszközök irányítására a Xiaomi okosotthon rendszerén keresztül*, így még kényelmesebbé teheted az életedet.

Xiaomi Bluetooth Gateway-en keresztül, a Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 öszekapcsolható más Xiaomi okos eszközökkel, amelyek elősegítik a megfelelő hőmérséklet és páratartalom előállítását az otthonodban.

A Mi Home alkalmazásban beállítható, hogy automatikusan kapcsoljon be az elektromos fűtőtest, ha a hőmérséklet egy meghatározott érték alá esik.

A Mi Home alkalmazásban beállítható, hogy automatikusan kapcsoljon be a párásító, ha a páratartalom egy meghatározott érték alá esik.

Az intelligensen megalkotott Baby mód, ha a hőmérséklet vagy a páratartalom a baba komfort zónájából kilép, a Mi Home alkalmazás automatikusan üzenetet küld a telefonodra. Az alkalmazás ezen kívül olyan információkat is szolgáltat, hogyan tudod növelni a családod komfortérzetét.

A Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 beépített, svájci gyártmányú Sensirion nagy pontosságú digitális érzékelővel van felszerelve, amely gyorsan és pontosan követi az értékek változását. Képes reagálni 0.1°C hőmérséklet és 1% RH páratartalom változásra is, így mindig időben jön az értesítés.

Helyezd ki a fürdőszobába, hogy megértsd a hőmérséklet és a páratartalom változását, és pl. időben kiszellőztethess, vagy párátlaníthasd, mielőtt megjelennének a baktériumok.

Biztosíts gyermekeidnek egy egészségesebb gyerekszobát, vagy a nagyszülőknek egy kényelmesebb hálót, és mindannyiótoknak egy kellemesebb nappalit. Találd ki, hol kell pl. növényeket, kiegészítő fűtést vagy párásítót elhelyezni.

Ha nem figyelsz az apró változásokra, az érzékeny gyerekek és idősek esetleg megfázhatnak. Használd az intuitív emotikonokat az általános komfortérzet egy szempillantás alatti felmérésére.

Felhasználói kéziköny: 
https://xiaomi.hu/custom/xiaomi/image/data/srattached/e29aa4402a6c820078ac4c2fbd02612e_xiaomi-mi-temperature-and-humidity-monitor-2-manual-hu-xiaomi.pdf

https://xiaomi.hu/custom/xiaomi/image/data/srattached/e29aa4402a6c820078ac4c2fbd02612e_xiaomi-mi-temperature-and-humidity-monitor-2-manual-hu-xiaomi.pdf">