Termékeink

Tech-Protect A32 15W 3in1 Szürke MagSafe QI vezeték nélküli töltőállomás

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 130165
Tech-Protect QI15W-A32 egy többcélú töltő, amely kompatibilis a Magsafe töltést támogató Apple márkájú készülékekkel. Lehetőség van az Apple Watch vezeték nélküli töltésére is.

Az A32 lehetővé teszi, hogy bármilyen varációban - egyszerre vagy teljesen külön-külön - tölthesse eszközeit. Egyszerre három eszközt tölthetsz: iPhone-t, AirPods-ot, és Apple Watch-odat is csatlakoztathatod.

Tartós anyagból készült, többszörösen összecsukható, így sokkal könnyebben tárolható és szállítható. A vékony és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen elhelyezhető egy kézitáskában vagy hátizsákban anélkül, hogy sok helyet foglalna. 

Egy védelmi rendszer védi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, mivel töltés közben folyamatosan alacsonyan tartja a hőmérsékletet. Ezért még az is teljesen biztonságos, ha a készülékeket több órán át a töltőn hagyja.

* Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben kihasználhassa, javasoljuk, hogy legalább 35 W (V*A) teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.
** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses szemmel rendelkező tokhoz működik.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel
- USB-C bemeneti áram: 9V/2A, 12V/2A
- Okostelefon kimeneti teljesítmény: 15W
- Óra kimeneti teljesítménye: 3W
- Airpods kimeneti teljesítmény: 5W
- Egyszerre három eszköz tápellátási funkciója
- Külön tápegység minden egyes eszközhöz
Gyártó: TECH-PROTECT
14 990 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!