A legújabb kormány rendelet értelmében üzleteink átmenetileg zárva tartanak. A házhoz szállítás ez idő alatt továbbra is zavartalanul működik.
Válassz készüléket
x

Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro Fekete (DVB4235GL) XIAOMI OKOSESZKÖZ

Cikkszám: 122409
Gyártó: XIAOMI

Központi raktár/GigaStore: Készleten

5 480 Ft

Wi-fi hatótáv növelő repeater/extender
2 x 2 külső antenna továbbfejlesztett Wi-Fi lefedettséggel
Növelje a vezeték nélküli hálózatot
Egyszerű kiterjesztés
2 × 2dBi külső antenna, átviteli sebessége akár 300Mbps
Akár 16 eszköz csatlakoztatása is egyszerre
Találja meg a legjobb helyet a Mi Home alkalmazás segítségével


A MI Wi-Fi Range Extender Pro vezeték nélkül csatlakozik a routerhez, erősítve és kiterjesztve annak jelét otthona minden sarkába - még azokhoz a nehezen elérhető helyekhez is, mint például a fürdőszoba, erkély. Ez biztosítja a megbízható és nagy sebességű internet fokozott lefedettségét olyan eszközök számára, mint a notebookok, tablettek, okostelefonk valamint a jákékkonzolok.

Adjon hozzá további jelerősítőket, hogy növelje a sebességet a streaming játékok és az UHD filmek érfekében. a Mi Wi-Fi Range Extender Pro 2 x 2 külső antennával rendelkezik, amely így akár 300Mbps átviteli sebességre is képes stabilan, nagyobb hatósugárban.

Ha már csatlakoztatta a meglévő routerét, akkor mindig megbízható kapcsolata lesz, bárhol nézze is a tévét a lakásban. Bepótolhatja kedvenc sorozatait, visszanézheti a legszebb családi pillanatokat a feéhúbúl, vagy videochatelhet bárhol ahol nem zavarják.

A legjobb eredmény elérése érdekében a jelerősítőt valahol a router és a "halott" zóna közé kell helyezni, ahol még erős és stabil a router jele. Ezt a Mi Home alkalmazáson kereszül egyszerűen ellenőrizheti.