Termékeink

Devia TWS fehér Headset AirBuds EM053

Központi raktár: Készlethiány
Cikkszám: 129617
Fedezd fel a kábelmentes szabadság élményét a Devia TWS AirBuds EM053 fehér headsettel. Készülj fel egy lenyűgöző akusztikai utazásra, ahol a Hi-Fi hangminőség és az ultrahosszú akkumulátor élettartam elegyedik a modern technológia csúcsával.

Főbb Jellemzők:

BT 5.3 Technológia: A legújabb Bluetooth verzióval rendelkezik, ami biztosítja a gyorsabb és stabilabb kapcsolatot a készülékek között akár 15 méteres távolságból is.

Hi-Fi Hangminőség: Élvezd a tiszta, részletgazdag hangzást minden zeneszám során, köszönhetően a kifinomult akusztikai technológiának.

Vezeték nélküli Töltés: A modern töltési interfésznek köszönhetően könnyedén töltheted az eszközt bárhol, bármikor.

Ultrahosszú Akkumulátor Élettartam: A headset 25mAh, míg a töltődoboz 300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így akár 4 órányi zenehallgatást biztosít normál hangerő mellett.

Kényelmes Viselet: Könnyű és ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszantartó kényelmet nyújt, akár hosszú használat során is.

Multifunkciós Használat: Tökéletes társ hívásokhoz, zenehallgatáshoz, és a vezeték nélküli töltés lehetősége mellett, a fülbe helyezett érzékelés funkcióval automatikusan szünetelteti a zenét, amikor kiveszed őket.

Tanúsítványok: A biztonság és minőség garantált a CE és ROHS tanúsítványokkal.

A Devia TWS AirBuds EM053 fehér headset nem csupán egy kiegészítő, hanem egy megbízható társ a mindennapokban. Ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a hangminőség, sem a kényelem terén. Rendeld meg most, és tapasztald meg a zene új dimenzióját!
Gyártó: DEVIA
A termék már nem elérhető a kínálatban.
5 373 Ft
9 990 Ft

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!