A legújabb kormány rendelet értelmében üzleteink átmenetileg zárva tartanak. A házhoz szállítás ez idő alatt továbbra is zavartalanul működik.
Válassz készüléket
x

Pitaka MagEZ Digital Travel Kit digitális utazó készlet (AC7001) PITAKA DIGITÁLIS UTAZÓ KÉSZLET STANDARD

Cikkszám: 122545
Gyártó: PITAKA

Központi raktár/GigaStore: Készlethiány
Várható érkezés: 2021-04-30

29 990 Ft

Minden digitális eleme megtalálható egy kompakt, könnyű szénszálas pénztárcában. Az egyedi Type-c  töltőkábellel és adapterekkel utazás közben szinte bármilyen eszközt feltölthet. Könnyen tárolhatja és továbbíthatja az adatokat a beépített memóriakártya-olvasóval és a 16 GB-os USB flash meghajtóval. A speciálisan kialakított bővítőhelyek biztonságban tartják a tartalék SD- és SIM-kártyákat.
A MagEZ Digital Travel Kit legfeljebb három chip- és PIN-kártya vagy névjegykártya tárolására alkalmas egy RFID-védett modulban. A kártyamodul nem kompatibilis a mágneses szalagkártyákkal, mivel demagnetizáció léphet fel.
A mágneses utazókészlet és a kártyarétegek zökkenőmentesen csatlakoznak a MagEZ STANDARD pénztárcához, a MagEZ Wallet STANDARD rétegekhez, beleértve a pénzcsipeszt, az érmetartót és a kártyamodult, továbbá a MagEZ Power Bankhoz. (a MagEZ Wallet UE verzióval nem kompatibilis).
Részei:
Első borító és kártyatartó: védi az utazókészlet tartalmát, és alkalmas egy hitelkártya tárolására
Kártyaréteg: két chip- és PIN-kártya vagy névjegykártya tárolható benne
Tech modul: adattárolást, adatátvitelt és különböző készülékek töltését is lehetővé teszi