Termékeink

Pitaka StarPeak - Milky Way Galaxy MagEZ Case 4 Apple iPhone 15 Pro készülékhez - MagSafe rögzítéssel

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 129434
Vékony és könnyű iPhone 15 tok MagSafe kompatibilitással
Szuper vékony (0.95mm~1.15mm) és könnyű (19g~24g)
3D markolat textúrázott
100% aramidszálból készült
Megemelt fém kameravédő élek

A Fusion Weaving technikák segítségével az iPhone 15 tok a hatalmas univerzum lélegzetelállító jeleneteit ábrázolja egy minimalista, esztétikus dizájnban, amely esztétikusan vonzó a szemnek.

A Jacquard-szövés egyedi textúrát hoz létre az elülső és a hátsó oldalon, ami két réteg aramidszál egymásba fonódó rétegéből adódik. Ez tükrözi az egyedülálló kézműves kidolgozást, és az alaposan kidolgozott részleteket.

A szabadalmaztatott MagSafe Slimboard technológiát alkalmazva a PITAKA iPhone 15 tok mindössze 0,95 mm vékony és mindössze 19 g súlyú, így olyan kényelmes fogást biztosít, mintha egy csupasz iPhone-t tartanál.

Környezettudatosságukat is tükrözi, hogy a maradék aramidszálaból készítik a tok lencsevédő gyűrűjét.

A beépített NFC chipek lehetővé teszik, hogy NFC-képes telefonoddal megérintsd és ellenőrizd a tok hitelességét, valamint hozzáférj a PitaStudio játékokhoz, háttérképekhez és zenékhez.

A legerősebb N52SH állandó mágnesekkel ellátott tok segít biztonságosan rögzíteni iPhone 15 készülékedet egy MagSafe-kompatibilis töltőhöz, mint például a MagEZ Slider 2 vagy a MagEZ Car Mount Pro, a stabil vezeték nélküli töltés érdekében.

Kompatibilis a MagEZ Slider, MagEZ Slider 2, MagEZ Car Mount Pro, MagEZ Car Mount Pro 2, MagEZ Grip és MagEZ Card Sleeve modellekkel.
 
Gyártó: PITAKA
29 990 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!