Tactical MagForce Aramid tok fekete Apple iPhone 16 Pro Max készülékhez

Központi raktár:  Készleten
Cikkszám: 130485
Taktikai MagForce Aramid a mindennapi élet harcterére készült.

Prémium minőségű, rendkívül erős és tartós aramidszálból készült. Ez nem egy átlagos telefonpáncél. Ez a Tactical MagForce Aramid!

A mindössze 0,8 mm vékony, ez a rosszfiú extra tömeg hozzáadása nélkül csúszik be a harcba. Ez a telefonvédelem és a sniggle-illesztés titkos operatív eszköze, készen áll minden akcióra. De ne hagyd, hogy vékony profilja megtévesszen - ez a borító komolyan gondolja a dolgot.

Ugyanabból az aramidszálból készült, amely a frontvonal felszerelését erősíti, Ez a telefonborítás egy igazi harcos pajzsa a telefonodnak. Az aramidszálak, amelyeket a katonai felszerelésekben hihetetlen erejük és ellenálló képességük miatt használnak, most a modern világ veszélyei ellen védik készülékét. Legyen szó repeszszerű karcolásokról vagy leejtésből származó lökéshullámokról, ez a borító elviseli a csapást, hogy telefonod tovább harcolhasson.

A taktikai MagForce Aramid MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy a MagSafe egyéb mágneses funkcióira.

A kialakítás precízen kidolgozott és texturált bevonnatal rendelkezik. A Tactical MagForce Aramid a kategóriájában csak a legjobbat kínálja. A gyártás során tartós anyagokat és a legújabb technológiákat használtuk a lehető legjobb védelem érdekében. A telefonja még a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban marad.

- prémium aramid szálak
- rendkívül erős
- tartós színstabil
- mindössze 1,8 mm vékony
- MagSafe kompatibilis
 
Gyártó: TACTICAL
17 990 Ft
Mennyiség:
db
INGYENES
kiszállítás
már
8.500Ft-tól!

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!