Termékeink

Tactical mágneses Magsafe autóstartó szellőzőrácsba fekete

Központi raktár: Készlethiány
Cikkszám: 126200
Bemutatjuk a MagSafe Tactical Mine Magforce mágneses tartót. A 7 erős mágnesnek köszönhetően kiváló minőségű alumíniumötvözet héjban van elhelyezve, biztonságosan tartja mobiltelefonját még a legigényesebb terepen is.

Erős, mint egy Hulk, szilárd, mint a szikla
A 7 erős mágnesnek köszönhetően, amelyeket speciálisan a tartó kerülete mentén helyeztek el, a tartó olyan erősséget tud kifejteni, hogy több telefont is egymásra rakhat. A kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült különleges dizájnnal kombinálva ez a tartó olyan, ami nem fogja meglepni és megtartja telefonját még a legigényesebb körülmények között is.

Pontos és egyszerű
A precizitást az egyszerűséggel ötvöztük. A rugó nélküli rögzítésnek köszönhetően a szellőzőrács tartója elnyeri a szükséges stabilitást. Így nem fordul elő, hogy kiesik a rácsból, vagy nem tartja meg pozícióját.
Nyomd be, rögzítsd és ennyi. Gondolkozz taktikusan.

Nem csak a MagSafe
A Tactical Mine MagForce kompatibilis az összes MagSafe-et támogató iPhone modellel.
Más eszközök, amelyek nem támogatják a MagSafe funkciót, továbbra is használhatók a Mine MagForce tartóval, mégpedig a csomagban található mágneses öntapadó adapter segítségével. Az adapterek a tokra vagy közvetlenül a telefonra ragaszthatók.

LÉGY ECO
Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokba csomagoljuk, hogy a lehető legkörnyezetbarátabbak legyenek. Taktikusan gondolkozz!

KULCS TULAJDONSÁGOK
- 7 erős mágnes a szilárd tartásért
- A test kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült

MŰSZAKI ADATOK
- Súly: 120 g
- Átmérő: 55 mm
 
Gyártó: TACTICAL
8 490 Ft

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!