Termékeink

Tactical Space Force StrikePods TWS Headset szürke

Központi raktár: Készlethiány
Cikkszám: 128483
Eredeti dizájnjával, vezeték nélküli töltésével, gumidugójával és LED-jelzőivel mindig készen állsz saját űrzenei küldetésére.

A StrikePods Space Force fülhallgató kapszula alakú kialakítása azonnal felkelti a figyelmet. Átlátszó, felhajtható fedelük lenyűgöző vizuális hatást kelt, kifinomultságot és modernitást adva az összképhez.

A fülhallgatók egyik legfontosabb jellemzője a vezeték nélküli töltőtok. Egyszerűen helyezze a tokot egy vezeték nélküli töltőpárnára, és a fülhallgatók automatikusan elkezdenek tölteni. Mondjon búcsút a kusza kábeleknek, és élvezze a zenét maximális szabadsággal.

A StrikePods Space Force USB-C porton keresztül is tölthető.

A StrikePods Space Force fülhallgatók fülhegyei gumicsúcsokkal vannak ellátva, amelyek még jobb zajszigetelést biztosítanak. Csökkentse a környezeti zajokat, és élvezze a tiszta és kiváló minőségű zenehallgatást kedvenc zenéivel.

A fülhallgató dizájnját LED-jelzők egészítik ki, amelyek eleganciát és futurisztikus hatást adnak az általános megjelenéshez. Ezek a jelzőfények nem csak jól néznek ki, hanem az akkumulátor állapotát és a csatlakoztathatóságot is jelzik, biztosítva, hogy soha ne merüljön le, amikor a legkevésbé számítana rá.

Vezeték nélküli töltés
Bluetooth v5.3
Zajszűrés: ENC + szigetelő rügyek
Fülhallgató akkumulátor: 30 mAh
Akkumulátor: 320 mAh
Töltés: USB-C, vezeték nélküli töltés (5V)
Töltési idő: 3 óra
A fülhallgató lejátszási ideje: akár 6 óra
Játékidő toktöltéssel: Akár 20 óra
Anyaga: TPE/ABS
A csomag tartalma: Töltőtok, Fülhallgató, Fülhallgató, USB-C kábel, Kézikönyv
Gyártó: TACTICAL
13 490 Ft

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!