Termékeink

XPRO Anti-Blue Light 2.5D Kék Fény Szűrős kijelzővédő üveg / üvegfólia Apple iPhone 15 Pro készülékhez

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 129536
XPRO Kék Fény Szűrős Teljes Fedésű Kijelzővédő Üveg

Az XPRO innovatív megoldást kínál iPhone készülékek védelmére. A beépített kék fény szűrő funkció csökkenti a digitális szemterhelést, növeli az éjszakai pihenés minőségét. A FULL GLUE technológia lehetővé teszi a buborékmentes applikációt, teljes fedést nyújtva a képernyő minden részére.
Az ULTRA-VÉKONY, HD TISZTA kialakítás szinte láthatatlanná teszi a védelmet, miközben a képernyő eredeti színeit és érintésérzékenységét megőrzi. Az antireflex, olajtaszító és vízálló jellemzők minden környezetben optimális használatot biztosítanak. Az iPhone készülékekre tervezett XPRO kijelzővédő üveg azok számára ideális, akik nem kompromisszumokat keresnek, hanem a legmagasabb szintű képernyővédelmet igénylik.

Miért Fontos a Kék Fény Szűrés?
A kék fény, amelyet az okostelefonok, tabletek és más digitális eszközök képernyői bocsátanak ki, befolyásolhatja a szem egészségét és a szervezet alvásciklusát. A kék fény rövidebb hullámhosszai nagyobb energiával rendelkeznek, amelyek hozzájárulhatnak a digitális szemterheléshez és zavarhatják a melatonintermelést, a természetes alváshormont. Az XPRO kijelzővédő üvegének kék fény szűrő technológiája csökkenti ezt a fényt, ami segíthet enyhíteni a szemfáradtságot és javíthatja az alvásminőséget.
Gyártó: XPRO
3 990 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!