Termékeink

Tech-Protect QI15W-A28 3in1 MagSafe QI vezeték nélküli töltőállomás fekete

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 128316
A Tech-Protect QI15W-A28 egy fejlett 3 az 1-ben töltő, amely számos funkciót és kényelmet kínál. Az egyik fő előnye, hogy egyszerre három készüléket képes táplálni. Így egyszerre töltheti MagSafe okostelefonját, Apple Watch-át és fejhallgatóját, például az Apple AirPods vagy a Samsung Galaxy Buds készüléket. Minden eszköz külön töltőporttal rendelkezik, így mindegyik készüléket egymástól függetlenül tudja táplálni.

Az összecsukható kialakításnak köszönhetően könnyen összecsukható és magaddal viheted útközben. A töltő emellett beépített LED-es világítással rendelkezik, amelyet egy érintőkapcsolóval működtethet.

A Tech-Protect QI15W-A28 egy olyan töltő, amely nem csak három eszköz kényelmes, egyidejű töltését biztosítja, hanem védelmet és modern dizájnt is, amely esztétikailag illeszkedik a különböző belső terekhez és stílusokhoz. Kiváló minőségű anyagokból készült, garantálva a tartós és robusztus kialakítást.
Beépített védelmi rendszer, biztosítja a biztonságot töltés közben. Megvédi az eszközöket a túlmelegedéstől, a túlfeszültségtől és a rövidzárlattól, elkerülve az esetleges károkat és meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát.

* Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben kihasználhassa, javasoljuk, hogy legalább 35 W (V*A) teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.
** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a beépített MagSafe mágneses fűzőlyukkal ellátott tokhoz működik.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Anyag: ABS + PC + alumínium
- USB-C bemeneti áram: 9V/2A, 5V/2A
- Okostelefon kimeneti teljesítmény: 15W
- Óra kimeneti teljesítménye: 5W
- Fülhallgató kimeneti teljesítménye: 5W
- Egyszerre három eszköz tápellátási funkciója
- Tápellátási funkció minden egyes eszközhöz külön-külön

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect A28 töltő
1 x USB-A / USB-C kábel 100cm
Gyártó: TECH-PROTECT
13 990 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!