Termékeink

Tech-Protect QI15W-A30 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltő Fekete

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 129214
A Tech-Protect QI15W-A30 vezeték nélküli töltő egy olyan korszerű eszköz, amely gyors és kényelmes energia-megújítást biztosít töltőport nélkül. A Magsafe technológiának köszönhetően kompatibilis az ezzel a technológiával felszerelt készülékekkel és tartozékokkal egyaránt.

A töltő fő előnye az erős mágnesek, amelyek lehetővé teszik a telefon biztonságos és stabil elhelyezését a töltőn, kizárva a véletlen elmozdulást vagy a kapcsolat elvesztését. Ezeknek köszönhetően a töltő optimális helyzetben tartja az okostelefont, így biztosítva a maximális töltési hatékonyságot.

Az A30 vékony és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, és tökéletesen alkalmas különböző helyekre. Könnyedén magával viheti utazásra, munkába vagy iskolába.

A telefon biztonsága ennél a töltőnél is elsődleges szempont. A kiváló minőségű anyagok használatának és a gondos kivitelezésnek köszönhetően biztonságos energia-megújítási funkciót lát el, kiküszöbölve a túlmelegedés vagy a túlfeszültség kockázatát.

* Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben kihasználhassa, javasoljuk, hogy csatlakoztassa egy legalább 20 W (V*A) teljesítményű hálózati töltőhöz.
** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással ellátott, beépített mágneses szemmel ellátott tokkal működik.
Gyártó: TECH-PROTECT
7 290 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!