Termékeink

Tech-Protect VO-HUB 5in1 Adapter Szürke

Központi raktár: Készlethiány
Cikkszám: 128324
A Tech-Protect V0-HUB 5 az 1-ben multifunkciós eszköz egy kompakt adapter, amely töltési és adatszinkronizálási funkciókat biztosít. Alkalmas minden olyan számítógéphez, amely támogatja az USB-A portot. Az elosztó alumíniumból készült, ami garantálja a tartósságát és a sérülésekkel szembeni ellenállását.

A készülék öt porttal rendelkezik, amelyek különböző funkciókat tesznek lehetővé. A három USB-A 2.0 port akár 480 Mbps (vagy 60 MB/s) adatátviteli sebességet is lehetővé tesz. Ez lehetővé teszi a fájlok gyors és hatékony átvitelét az eszközök között.

Az egyik USB-A 3.0 port 5 Gbps (640 MB/s) átviteli sebességet biztosít. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű fájl még rövidebb idő alatt továbbítható. Ez különösen hasznos videók vagy nagyméretű grafikák átvitelekor.

Ezenkívül az adapter rendelkezik egy USB-C PD (Power Delivery) porttal 5V2A tápellátással, amely lehetővé teszi a tartozék gyors energiafelújítását.

A V0-HUB multifunkcionalitásával és teljesítményével tökéletes megoldás azok számára, akiknek rugalmas és sokoldalú eszközre van szükségük töltéshez és adatszinkronizáláshoz.

* Az USB-C aljzat csak a HUB által csatlakoztatott eszköz (laptop, okostelefon) töltésére szolgál. Nem támogatja az adatátvitelt.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Alumíniumból készült
- Adapter hossza: 10.1cm
- Kábel hossza: 13.5cm
- 1 x USB 3.0 port
- 3 x USB 2.0 port
- 1 x USB-C port

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect V0-HUB adapter
Gyártó: TECH-PROTECT
A termék már nem elérhető a kínálatban.
4 493 Ft
5 990 Ft

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!