Tech-Protect Ultraboost Max szürke Type-C USB4 kábel PD240W 100CM

Központi raktár:  Készleten
Cikkszám: 130329
A Tech-Protect UltraBoost Max USB 4.0 kábel egy olyan fejlett kiegészítő, amely a legigényesebb technológiai felhasználók igényeit is kielégíti. A PD240W robusztus felépítése, magas adatátviteli sebessége és gyors töltése ideális választássá teszi otthoni és professzionális használatra egyaránt.

Az USB 4.0 szabványt támogatva hihetetlen, akár 40 Gbps adatátviteli sebességet biztosít, lehetővé téve a nagyméretű fájlok, például 8K videók, alkalmazások vagy biztonsági mentések villámgyors átvitelét.

A kábel támogatja az ultranagy felbontású 8K videó átvitelt, így ideális a modern monitorokkal, TV-kkel és projektorokkal való használatra, kristálytiszta képeket és hihetetlen részletességet biztosít.

A 240 W-os Power Delivery technológiának köszönhetően a kábel lehetővé teszi az olyan eszközök, mint a laptopok, táblagépek és okostelefonok azonnali töltését, jelentősen csökkentve az akkumulátor teljes feltöltéséhez szükséges időt.

Az univerzális USB 4.0 csatlakozók lehetővé teszik a kompatibilitást az eszközök széles skálájával, a laptopoktól és tabletektől kezdve az okostelefonokon át a modern kiegészítőkig.
A kábel robusztus felépítése és a gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagok garantálják a kábel hosszú élettartamát és ellenállását a mindennapi igénybevételnek, így stabil és megbízható kapcsolatot biztosítanak.

- Anyaga: Alumínium
- Tápellátási technológia: 240W/5A
- Gyors töltési funkció
- Robusztus kialakítással rendelkezik
- Adatátvitel: 40Gbps
- Kép: 4K/120Hz, 8K/60Hz
- Interfész: USB-C 4.0
- Hossz: 100cm
 
Gyártó: TECH-PROTECT
4 990 Ft
Mennyiség:
db
INGYENES
kiszállítás
már
8.500Ft-tól!

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!