Termékeink

Tech-Protect QI15W-A33 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli Töltő Fehér

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 130159
A Tech-Protect QI15W-A33 egy fejlett töltő, amely nemcsak gyors töltést kínál, hanem széles körű támogatást is nyújt a különböző eszközök számára. A Quick Charge és a Power Delivery protokoll kompatibilitásával ideális azok számára, akiknek gyors és hatékony eszközfeltöltésre van szükségük.

Emellett átfogó biztonsági védelmet is nyújt. Az olyan megvalósított funkciókkal, mint a túlfeszültség-védelem, a túlmelegedés elleni védelem és az idegen tárgyak felismerése (FOD), a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy készülékeik biztonságban vannak a töltési folyamat során.

A kiváló minőségű anyagokból, többek között ABS-ből és cinkötvözetből készült QI15W-A33 töltő nemcsak megbízhatóságot, hanem esztétikus kialakítást is biztosít. Ezen kívül integrált töltő- és USB-C adatkábellel is rendelkezik, amely 480 MB/mp átviteli sebességet ér el.

További előnye a kompakt és könnyű kialakítás, amely a töltőt ideális útitárssá teszi. A Magsafe funkció stabil és biztonságos kapcsolatot biztosít az eszközök között, az állvány funkció pedig megkönnyíti az eszközök használatát töltés közben is.

A QI15W-A33 tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a gyorsaság, a biztonság és a kényelem a töltés során.

* Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben kihasználhassa, javasoljuk, hogy csatlakoztassa egy 20 W (V*A) vagy annál nagyobb kimeneti teljesítményű hálózati töltőhöz.
** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses szemmel rendelkező tokhoz működik.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel
- Támogatja a PD és QC protokollokat
- Matt kivitel
- Állvány funkció
- Védelmi rendszer a túlmelegedés és túlfeszültség elleni biztonság érdekében
- Bemeneti áram: 5V/2A, 9V/2A
- Kimeneti teljesítmény: 15W/10W/7,5W/5W
- Töltő- és adatkábel: 480MB/sec

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect A33 töltő
1 x USB-A / USB-C kábel 100cm
Gyártó: TECH-PROTECT
7 490 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!